HET GOUDHAANTJE ROTTERDAM

HET GOUDHAANTJE ROTTERDAM Al uw lievelingsgerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Goudhaantje Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 21:31 Eten is echt heerlijk. Bezorging is goed en snel verlopen. Aanrader!
16 jul 2022 om 19:05 Zoals altijd..heerlijk!
11 jul 2022 om 11:36 Spareribs waren echt niet lekker.. marina was prima, maar het vlees was taai, veel stukken vet.. die ga ik hier niet nog een keer bestellen..
28 jun 2022 om 19:13 Heerlijk
14 jun 2022 om 21:09 Er werd mij verteld bij het afhalen dat het nog 15min zou duren. Bij terug komst na 15min moesten de aardappeltjes nog gebakken worden en duurde het nog 5 min. Dit was minder
29 mei 2022 om 20:30 Bezorging duurde wel lang maar…. HET eten was super heet! En echt lekker! Dus was het wachten wel waard!
23 mrt 2022 om 10:11 Spareribs for one en hotwings besteld. Veel teveel marinade op de spareribs, veel te dikke vetlaag waardoor ze niet te eten waren. Als je een hap neemt moet je het vet nog uit je mond trekken, niet te doen. Volgens mij hoort dit niet zo. Helaas!
3 mrt 2022 om 21:07 Duurde behoorlijk lang, ook langer dan aangegeven. Werd pas bezorgd na sluitingstijd van het bedrijf en de telefoon werd ook niet opgenomen. Ze hebben ook nieuwe papieren zakjes die het eten minder goed warmhouder dan de zakjes eerder. Dat is jammer
17 feb 2022 om 21:19 Sparerib erg duur voor wat je krijgt, ook erg vet. Sparerib was ook klein.