HET GOUDHAANTJE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Goudhaantje Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:45 2,5 uur gewacht op een hele kip. Denk dat ze het eerst moesten slachten voordat ik het op mijn bord had. Dan bel je om iets te vragen, dan nemen ze niet op. Na sluitingstijd heb ik pas mijn bezorging gehad.
11 feb 2024 om 7:09 Kip is erg lekker mals. Vlees valt zowat van het bot af. Aardappeltjes wederom lauw. Begrijp het niet want de afstand is niet zo groot.
31 jan 2024 om 17:44 Jammer. Even dacht en hoopte ik een bezorgrestaurant gevonden te hebben die kip kon maken maar helaas is de kip ook hier vervallen tot een hap droog zaagsel. Bedankt voor de eerdere lekkere kip en veel succes in de toekomst.
25 jan 2024 om 21:43 Snel en warm bezorgd, grote porties, was shout out naar jullie!
22 jan 2024 om 9:22 Hele kip was echt heerlijk en mals. Bezorger moest 2 bestellingen tegelijk wegbrengen kregen wij door. Misschien dat dit de oorzaak was dat de gebakken aardappeltjes lauw tegen koud aan waren en niet lekker.
30 dec 2023 om 20:59 Duurde te lang niet normaal
23 dec 2023 om 20:35 Eten kwam 2 uur later na besteld te hebben en koud aan
20 dec 2023 om 17:31 Was netjes op tijd en lekker warm heerlijk gegeten!
9 dec 2023 om 21:12 goed eten en snelle bezorging
7 dec 2023 om 23:13 snel en lekker vers alles was top! en lieve mensen
24 nov 2023 om 19:15 I wasn't able to eat my food, at order said 45 minutes after 30 minutes said 50 minutes and i had to be somewhere and i recived the food cold and i had to leave