HET GOUDHAANTJE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Goudhaantje Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 9:50 Heerlijke kip. Vlees viel zo van de botten af zo gaar en mals was het. Tot een volgende keer
25 apr 2024 om 19:28 Aardappelschijfjes met een hele kip besteld en een fanta. Ze hebben zomaar kruiden op de schijfjes gezet terwijl er ik niet erom heb gevraagd. Ipv een fanta krijg ik een fanta exotic. Hoe ken je in 1 bestelling 2 dingen verpesten? Pffffff
14 apr 2024 om 9:21 De kip was heerlijk niet normaal en ook vers dus de eten is heel goed. De bezorger was ook aardig
6 apr 2024 om 12:41 Hele kip is prima maar de bijgerechten lauw tot koud. 2 bestellingen tegelijk en ik als laatste is dn de oorzaak. Bezorgkosten hoog maar Oké. Service kosten €1,29 NIET oké. Verkapte winst. Misschien is dat wat ze aan Thuisbezorgd moeten betalen.
17 mrt 2024 om 12:44 Goede en lekker kip met krieltjes. Nu ook in de gestelde tijd bezorgd. Ben blij. Tot de volgende keer.
4 mrt 2024 om 15:48 2uur en 15 min. moeten wachten voor het eten kwam en nog koud ook. Er stond geen telnummer bij de bevestiging dus konden wij niet bellen. Restaurant heeft ons ook niet gebeld dat het later zou worden. Geen extra blikje voor het wachten. Jammer
28 feb 2024 om 18:27 Kippenvleugels waren nog warm voor herhaling vatbaar
28 feb 2024 om 11:33 Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf wat besteld had . De smaak was goed en het eten was warm
26 feb 2024 om 23:04 Dames en heren niet bij hun bestellen het zijn grappenmakers kwa bezorgen ik raad jullie aan om niet te bestellen bij goudhaantje
23 feb 2024 om 21:45 2,5 uur gewacht op een hele kip. Denk dat ze het eerst moesten slachten voordat ik het op mijn bord had. Dan bel je om iets te vragen, dan nemen ze niet op. Na sluitingstijd heb ik pas mijn bezorging gehad.
11 feb 2024 om 7:09 Kip is erg lekker mals. Vlees valt zowat van het bot af. Aardappeltjes wederom lauw. Begrijp het niet want de afstand is niet zo groot.
31 jan 2024 om 17:44 Jammer. Even dacht en hoopte ik een bezorgrestaurant gevonden te hebben die kip kon maken maar helaas is de kip ook hier vervallen tot een hap droog zaagsel. Bedankt voor de eerdere lekkere kip en veel succes in de toekomst.